Motorin ve Benzine İndirim Geldi! Kampanya Devam Ediyor!

Motorin ve benzine gelen indirim şaşırttı. LUKOIL akaryakıt istasyonları üzerinden yapacağınız alışverişlerde büyük indirimler uygulanıyor. Peki kampanya ne zaman sona erecek? Fiyatlardaki değişim hakkında son dakika gelişmesi de paylaşılacak. İşte benzin ve motorindeki fiyat durumu...

Motorin ve Benzine İndirim Geldi! Kampanya Devam Ediyor!

20 Şubat 2022 Pazar 16:58

Motorin ve benzin alışverişlerinde LUKOIL istasyonları ile indirim kazanabiliyorsunuz. İş Bankası  LUKOIL anlaşmalı kampanyada motorin ve benzin alışverişleri oldukça avantajlı geçiyor. Son zamanlarda dikkat çeken akaryakıt artışlarının yanı sıra bu tarz indirimler de büyük dikkat çekmekte. Bu nedenle kampanyaya dahil olan İş Bankası müşterileri fırsattan yararlanmakta.

Hangi Kartlarda Geçerli

İş Bankası ile LUKOIL akaryakıt istasyonlarından indirimli alışveriş yapmak istiyorsanız İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç) dahildir.

Kampanya 31 Mart 2022'de Bitiyor!

Akaryakıt alışverişindeki kampanyanın 31 Mart 2022'de sona ereceği belirtildi. Üstelik Doldur Geç Mobil Ödeme ile yapacağını akaryakıt alışverişlerinde indirim yapılacak. Bu nedenle ödeme yöntemine dikkat etmeniz gerekiyor. Aksi halde indirimden faydalanamazsınız. Motorin ve benzin fiyatlarının artışına rağmen İş Bankası'nın sunduğu fırsat devam edecek. Kampanyanın son tarihine de dikkat etmenizi öneriyoruz.