Milyonları İlgilendiren Kiracı ve Ev Sahibine Üzücü Haber Geldi! Kira Artış Oranları Resmi Olarak Açıklandı!

İstanbul'da kira fiyatlarının iyice yükselmesi dikkat çekti. Kağıthane'de rekor düzeyde artan metrekare fiyatıyla birlikte diğer ilçeler de merak edildi. İstanbul'un ilçelerini kapsayan metrekare fiyat artış listesi yayınlandı. İstanbul'da kiralar eskisinden çok daha pahalı hale geldi.

Milyonları İlgilendiren Kiracı ve Ev Sahibine Üzücü Haber Geldi! Kira Artış Oranları Resmi Olarak Açıklandı!

12 Mart 2022 Cumartesi 20:16

İstanbul'daki kira fiyatlarını görenler bir kez daha düşünmek zorunda kalıyor. Çünkü oldukça fazla artış oldu. Özellikle de bazı ilçelerin rekor üstüne rekor kırdığı görüldü. Kağıthane'nin ilk sırada yer aldığı sıralamada ilçelerin metrekare fiyatlarında ne kadarlık bir artış meydana geldi paylaşıyoruz.

Rekor Kağıthane'de!

Kağıthane'de metrekare fiyatlarının %251 arttı. Bu yükselişle birlikte 25 TL'lik metrekare fiyatının 87 TL olduğu görülüyor. Ayrıca diğer ilçelerde de azımsanmayacak kadar fazla yükseliş vardı. Bu yükselişlerle birlikte güncel metrekare fiyatlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Hangi İlçede Ne Kadar Arttı?

İstanbul'da ilçelere ait fiyat artış tablosu yayınlandı. Kağıthane'nin yanı sıra yüzde 206 ile Şişli, yüzde 197 ile Maltepe, yüzde 189 ile Beyoğlu, yüzde 180 ile Beşiktaş, yüzde 165 ile Sarıyer, yüzde 163 ile Beykoz, yüzde 153 ile Üsküdar, yüzde 134 ile Eyüpsultan, yüzde 129 ile Ataşehir, yüzde 126 ile Kadıköy, yüzde 123 ile Bakırköy, yüzde 122 ile Fatih ve yüzde 95 ile Beylikdüzü'nde artış vardı. Metrekare başına olan bu artış kira fiyatlarının ciddi anlamda artmasına neden oldu.