Migros Ayçiçek Yağına 30TL İndirim Yaparak Zamlara Meydan Okudu!

Market fiyatlarındaki amansız yükseliş, vatandaşların indirimleri yakından takip etmelerine neden olmuştur. Temel gıda ürünlerini satın almak isteyen kişiler, sanal market uygulamalarına girerek haftalık ve günlük kampanyaları gözden geçiriyorlar. Son dönemin en çok takip edilen ürünü ayçiçek yağı olurken sanal marketlerde bu ürüne özel olan kampanyalar duyuruluyor.

Migros Ayçiçek Yağına 30TL İndirim Yaparak Zamlara Meydan Okudu!

11 Ocak 2022 Salı 14:29

Migros Haftalık İndirim Şöleni Başladı!

Migros Sanal Market uygulaması, hem günlük hem de haftalık kampanyalar ile vatandaşların dikkatini çekmektedir. Geçtiğimiz hafta 5 LT ayçiçek yağı ürünlerinde indirim yapan Migros, 10 Ocak itibarıyla başlayacak yeni indirim kampanyalarını da duyurdu. Market, kampanya kapsamında 4 LT ayçiçek yağında indirim yaptı.

Migros Ayçiçek Yağında 30 Lira İndirim Yaptı! İşte İndirimli Ürünlerin Listesi!

Migros Sanal Market, kısa süre öncesine kadar 99.05 liraya satılan 4 LT Turna ayçiçek yağını 79.95 liraya indirdi. Ayrıca market bazında 2 LT Kırlangıç ayçiçek yağının 67.90 liraya satıldığı görülürken OBA marka ayçiçek ürünlerinde de indirime gidildi. 4 LT OBA ayçiçek yağı 74.90 liradan satışa sunuldu. 1 LT ayçiçek yağı almak isteyenler için Orkide marka ürünler 39.90 liradan müşteri ile buluştu.

Diğer markaların 4 LT ayçiçek yağı ürünlerinin 100 TL ve üzeri olarak satışa sunulduğu görülmektedir. 4 LT Komili marka ayçiçek yağı 109.90 TL ve 4 LT Orkide yağ 108.90 TL’ye raflarda alıcı bekliyor. Ayrıca Migros, kendi markasındaki 5 LT ayçiçek yağını 109 liradan satışa sunuyor.