LPG Fiyatlarına Yapılan Gizli Zam Açığa Çıktı! Akaryakıt Dağıtım Şirketlerinin Oyunu Belli Oldu..

Akaryakıt fiyatlarına gelen zam herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgiye göre akaryakıt fiyatlarına yapılan zamın ardından vatandaşlar isyan bayrağını çekti. Peki ama akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte haberin tüm detayları...

LPG Fiyatlarına Yapılan Gizli Zam Açığa Çıktı! Akaryakıt Dağıtım Şirketlerinin Oyunu Belli Oldu..

5 Haziran 2022 Pazar 21:34

Ard arda gelen zamlar ile birlikte akaryakıt fiyatı 30 TL’yi buldu. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde akaryakıt fiyatlarına gizli zam yapıldığına dair iddialar da ortaya atıldı. Vatandaşlar ise sigara zammının ardından akaryakıt fiyatlarına yapılan gizli zam ile birlikte isyan bayrağını çekti.

Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Dolar 17 TL’ye çıkarken akaryakıt fiyatları da bir hayli zamlandı. Bunun ile birlikte depoyu doldurmaya gelen vatandaşlar fiyatlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Benzin, LPG ve akaryakıta yapılan art arda zamlar vatandaşı çileden çıkardı. Birde bu yetmezmiş gibi akaryakıt fiyatlarına gizli zam yapıldığı da ortaya çıktı. Akaryakıt dağıtım şirketleri doların yükselmesinden yararlanarak fiyatları arttırdı.

Alınan bilgiye göre sigaradan gıdaya kadar birçok ürüne indirim gelirken geçen ay akaryakıt fiyatlarına 2 defa gizli zam yapıldığı da ortaya çıktı. Bunun üzerine vatandaşlar şikayetlerini dile getirdi. Benzin fiyatları geçen ay 21 TL 23 kuruştan 21 TL 26 kuruşa çıktı. Bunun ardından benzinin litresi ise 25 TL 12 kuruştan 25 TL 13 kuruşa çıktı. Böylece azar azar fiyatların yükselmesi ise gizli zam oyununu ortaya çıkardı.