Kurbanlık Fiyatları 2022 Fiyat Listesi! Kurbanlık Fiyatını Görenler Hayvan Pazarı Terk Ediyor..

Kurbanlık büyükbaş fiyatları gözler önüne serildi. Pek çok kişi bayramla birlikte ne kadar ödeme yapacağını merak ediyor. En ucuz kurbanlık büyükbaş kaç TL'den satılmakta? 2022 yılı Kurban Bayramı öncesi fiyat listesini sizlerle paylaşıyoruz. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Kurbanlık Fiyatları 2022 Fiyat Listesi! Kurbanlık Fiyatını Görenler Hayvan Pazarı Terk Ediyor..

18 Mayıs 2022 Çarşamba 15:12

Kurban Bayramı yaklaşıyor ve güncel fiyatlar şimdiden merak edildi. Kurbanlık fiyatlarındaki artış gözler önüne serildi. Peki ya şimdi kurbanlık hayvan alınsa ne kadar ödeme yapılması gerekir? Merak edilen soru ve yanıtları haberimizde yerini aldı. Eğer bayrama hazırlık yapmak istiyorsanız hangi hayvanı ne kadar satın alabilirsiniz bundan söz edeceğiz.

Büyükbaş Fiyatları!

Güncel büyükbaş fiyatlarına bakıldığında ortalama 45 bin TL ile 55 bin TL arasında değişkenlik göstermekte. Dolayısıyla 5 kişi 45 bin TL'lik büyükbaşa ortak girerseniz kişi başı 9 bin TL'lik ödeme düşecek. Bu nedenle büyükbaş hayvan satın alımında kaç ortağın gireceği çok önemlidir. Son zamanlarda bayramın yaklaşması ile bu konuda bir hazırlık olduğu görüldü.

Fiyatlar Artacak mı?

Öte yandan fiyatların artıp artmayacağı da merak konusu haline geldi. Çünkü büyükbaşın gittikçe değerli hale geldiği görülmekte. Enflasyonun da etkisiyle bayrama kadar ki süreçte fiyatların daha da yükselmesi muhtemel. Son zamanlarda fiyatın hali hazırda yükseldiğini zaten görüyoruz.