Kurban Bayramı Öncesi Kurbanlık Fiyatlarında Son Durum! İşte İl İl Kurbalık Fiyat LİSTESİ

Kurbanlık fiyatlarıyla ilgili bazı bilgiler verildi. Özellikle de geçen yıldan bu yana iyice zamlanan kurbanlıklarla ilgili neler biliyoruz? Kurban Bayramı'nda yüksek bütçesi olmayanlar artık küçükbaş hayvanlara yönelebilir. İşte kurbanlık fiyatlarındaki son dakika gelişmesi ve 2022 yılı güncel fiyat listesi...

Kurban Bayramı Öncesi Kurbanlık Fiyatlarında Son Durum! İşte İl İl Kurbalık Fiyat LİSTESİ

19 Haziran 2022 Pazar 12:46

Kurbanlık fiyatları dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle de az bir zaman kaldığı için kurbanlıklarla ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Peki ya güncel büyükbaş ve küçükbaş fiyatları hakkında neler biliyoruz? Kurban Bayramı'nda pek çok kişinin şimdiden satın alacağı hayvanlara ilişkin fiyatlar gözler önüne serildi. Geçen yıla göre oldukça büyük bir zam yapıldığı görülüyor.

Kurbanlık Fiyatlarında Son Durum!

2022 Temmuz'da başlayacak olan Kurban Bayramı'nda kurbanlık fiyatlarla ilgili güncel fiyatları paylaşacağız. Öncelikle şu an için büyükbaş hayvanların 65 - 70 bin TL arasında olduğu belirtiliyor. Küçükbaş hayvanlarda ise 3-4 bin TL arasında bir fiyat belirlenmekte. Dolayısıyla, bu sene pek çok kişinin küçükbaş hayvana yönelebileceği söyleniyor. Birkaç kişi ile beraber büyükbaş hayvana girmek de maliyetli olacaktır.

Kurbanlıklara Zam Gelecek mi?

Öte yandan Kurban Bayramı gelene kadar kurbanlıklara yeni bir zammın gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Temmuz ayına geçtikten sonraki süreçte zamlanması muhtemel gözükmekte. Şimdilik konuyla ilgili detay paylaşılmadığını da aktaralım.