Kredi Notu Düşük Olup Kredi Alamayanlara Sevindiren Açıklama Geldi!

Kredi notunuz düşük olduğu için kredi çekmekte zorluk çekiyorsanız bu bankaları değerlendirebilirsiniz. Sizlere uygun faiz oranı fırsatı ve yüksek vade seçenekleri ile kredi veriyorlar. Dolayısıyla ihtiyaç kredisi kapsamında neler yapabileceğinize değineceğiz. Kredi notuna bakmadan kredi veren bankaları listeledik.

Kredi Notu Düşük Olup Kredi Alamayanlara Sevindiren Açıklama Geldi!

13 Nisan 2022 Çarşamba 22:46

Kredi notunuz düşük ise ihtiyaç kredisi konusunda neler yapabilirsiniz? Bazı bankalar vermiş oldukları krediler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını açıklayacağız. Bazı bankalar bu konuda büyük fırsatlar sağlayabilmekte. Faiz oranı ve vade sayısı da ona göre değişkenlik göstermekte. Kredi notunuz normal ihtiyaç kredileri için yeterli değil ise sizler de notu düşük olanlar için verilmekte olan kredilere göz atabilirsiniz.

Enpara'dan Kredi Fırsatı!

Kredi puanı düşük olanların kullanabildiği bu fırsat dikkat çekmekte. %1,66 faiz oranının yanı sıra 36 aylık vade ile kredi çekebilirsiniz. İhtiyaç kredisinde 10 bin TL çekerseniz aylık 392 TL ödeyeceksiniz. Dolayısıyla kredi konusunda büyük avantajlar sağlanabiliyor.

TEB'ten Uygun Kredi!

Öte yandan TEB'in de uygun kredi verdiğini belirtelim. Kredi notunuz düşük olsa dahi %1,67 faiz oranlı kredi çekebiliyorsunuz. Vade sayısı yine 36 ay ve böylelikle 10 bin TL'lik kredide ortalama ödeyeceğiniz miktar QNB Finansbank'a bağlı olan Enpara ile yakın. Aylık 413 TL'lik ödeme yaparak kredinizi ödeyebilirsiniz.