KOSGEB'den İşletmelere Faizsiz Kredi Fırsatı! 2 Personel İçin 200 Bin TL Destek

KOSGEB destekleri bitmek bilmiyor. Şimdi de sıfır faizli kredi desteği sağlanacak. KOSGEB Samsun il Müdürü açıklaması ile pek çok işletme harekete geçti. Teminat şartı aranmaksızın alabileceğiniz bu kredinin şartları nelerdir? Hangi sektörler KOSGEB desteğinden yararlanabilecek?

KOSGEB'den İşletmelere Faizsiz Kredi Fırsatı!  2 Personel İçin 200 Bin TL Destek

6 Ocak 2022 Perşembe 11:45

KOSGEB Samsun İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, yaptığı açıklama ile büyük ses getirdi. KOSGEB'in vereceği faizsiz kredinin kimleri kapsayacağı da açıklandı. Çeşitli sektörlerde yer alan kişiler bu krediden yararlanabilecek. Üstelik nasıl başvuru yapılacağına da değiniliyor. İnternet üzerinden yapılacak başvuru ile kısa süre içerisinde değerlendirileceksiniz. Daha sonra tarafınıza dönüş sağlanacak. Detaylarıyla beraber sektör hakkında biligler de vereceğiz. KOSGEB destekleri için bilinmeyenleri derledik.

KOSGEB Kredi Başvurusu

KOSGEB'e faizsiz ve teminatsız kredi başvurusunda bulunmak için resmi internet sitesine girmelisiniz. İnternet sitesinde yer alan E-Hizmetler'e giriş yapmalısınız. Daha sonra Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu'nu seçmeli ve buraya başvuruda bulunmalısınız.

Hangi Sektörler İçin Geçerli?

KOSGEB'in vereceği kredinin sınırlı alandaki işletmelere verileceği belirtiliyor. Bilgisayar programlama, imalat Ar-Ge sektörleri, bazı hizmet ve ticaret sektörleri de dahil olmak üzere pek çok küçük ve mikro işletmeye destek sağlanacak. Dolayısıyla başvuru yaparken sektörünüzü göz önünde bulundurunuz. Ancak geniş bir yelpazesi olduğu için kabul edilme olanağınız sanıldığı kadar kısıtlı değil.