Kırmızı Ete Gelen Zamanlardan Sonra Bakanlık Müdahale Etti! Ucuz Kırmızı Et Satışları Başladı!

Ucuz et satın almak isteyenlere müjdeli haber verildi. Et fiyatları ateş pahası olunca Bakanlık harekete geçti. Bazı şubelerde etin ucuza verileceği haberi iletildi. Kasaplarda yine pahalıya satılacak olan et, bazı şubelerde uygun fiyattan verilecek. Dolayısıyla ete dair güncel gelişmeler merak ediliyor.

Kırmızı Ete Gelen Zamanlardan Sonra Bakanlık Müdahale Etti! Ucuz Kırmızı Et Satışları Başladı!

8 Nisan 2022 Cuma 16:41

Ucuz et satışının başladığı haberi iletildi. Peki zamlarla birlikte nereden bu etleri bulabileceğiz? Kasaplarda ve marketlerde ateş pahası haline gelen et fiyatları sonrasında yaşanan güncel gelişmeler dikkat çekiyor. Pek çok kişi et fiyatlarından ötürü evine et götüremez hale geldi. Tavuğun kilosu dahi neredeyse 60 TL olacak. Kasaplarda ise fiyatları görenler gözlerine inanmak istemiyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den gelen açıklamada çeşitli noktalarda ucuz etin satılacağı belirtildi. Peki tüm vatandaşlar bundan yararlanabilecek mi?

Ucuz Et Nerede Satılacak?

Ucuz etin Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ve ESK'da satılacağı öğrenildi. 150'yi aşkın şubede satışlara başlandığı belirtiliyor. Dolayısıyla uygun fiyatlı et satın almak isteyenlerin buraya gelmesi gerekmekte. Eğer çevrenizde ucuz et satışının yapıldığı bir şube var ise sizler de alabileceksiniz.

Fiyatlar Ne Kadar Düştü?

Et fiyatlarının ne kadar düştüğü merak ediliyor. Bu konu üzerine yapılan çeşitli açıklamalarla birlikte %15 ila %20 arasında değişecek bir fiyat indirimi olacak. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmak istemeyenler fazladan et satın alabilir. Ucuz et konusunda büyük avantajı birçok vatandaşın değerlendireceği düşünülüyor.