Kia Sportage Yeni Modeli Gözleri Kamaştırdı! Kia Sportage Satış Fiyatı ve Tarihi Belli Oldu!

Yeni 2022 Kia Sportage için harekete geçildi. Kia'nın yeni otomobili ne zaman satışa sunulacak? Bununla birlikte araca dair çok fazla detay merak ediliyor. Özellikle de otomobilin çıkış tarihi araştırılmaktaydı. 2022 Kia Sportage fiyatlarını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. İşte yeni Kia aracı hakkında merak edilenler...

Kia Sportage Yeni Modeli Gözleri Kamaştırdı! Kia Sportage Satış Fiyatı ve Tarihi Belli Oldu!

18 Şubat 2022 Cuma 16:47

Kia otomobilleri büyük dikkat çekiyor. 2022 Kia Sportage modeli için de hazırlıklar başladı. Yeni model otomobilin ne zaman satışa sunulacağı merak edildi. Üstelik özellikleriyle de büyük dikkat çekmekte. İki farklı seçenek ile satılacak Kia Sportage, fiyatıyla şok etkisi yarattı. Kaliteli ve bir o kadar da konforlu araç olması nedeniyle tercih listelerinde ilk sıraları kapıyor. Peki otomobilin fiyat listesi açıklandı mı? Bunun yanı sıra Türkiye'de ne zaman yollarda görebiliriz merak edildi.

2022 Kia Sportage Çıkış Tarihi

Otomobilin Mart ayında yollarda olması bekleniyor. Şimdiden pek çok kişinin ilgisini çekti ve hızlı şekilde satış yapacağı tahmin ediliyor. Ayrıca otomobili merak edenlerin bir diğer merak ettiği konusu ise en ucuz ne kadara satılacağıydı. Fiyatlar son dönemde o kadar arttı ki 2022 Kia Sportage'yi de etkiledi diyebiliriz. Çip krizinin yanı sıra ülkemizdeki vergi işlemlerinin fiyatlara olan etkisi fazla.

2022 Kia Sportage Fiyatları

Güncel fiyat listesine bakıldığında, en ucuz seçenekli otomobilin bile pek çok araçtan daha pahalı olduğunu görüyoruz. Güncel fiyatlardaki son durum aşağıdaki gibidir:

Yeni Sportage 1.6L 150 PS DCTElegance Konfor- 829.900 TL

Yeni Sportage 1.6L 150 PS DCTPrestige- 919.900 TL