Kasaplar Kırmızı Et Fiyatlarına Yüzde 30 İndirim Getirdi! Halkın Yüzü Güldü!

Kasapta et fiyatları iyice düştü. Marketteki fırsatların hemen ardından bazı kasaplar kendi kendine indirim uygulamayı tercih etti. Böylelikle vatandaşlar da kasaplara yoğun ilgi gösteriyor. Fiyatlardaki güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak.

Kasaplar Kırmızı Et Fiyatlarına Yüzde 30 İndirim Getirdi! Halkın Yüzü Güldü!

18 Ağustos 2022 Perşembe 11:24

 Bazı marketlerde et fiyatlarının düşmesinin hemen ardından kasap fiyatlarının da düştüğü görülüyor. Dolayısıyla güncel et fiyatlarındaki son durumu sizlerle paylaşacağız. Kasapta fiyatların düşmesi vatandaşı olumlu etkiledi. Market fiyatlarında yapılan düzenleme dikkat çekiyordu. Ancak stoklarla sınırlı olması nedeniyle herkes bu fırsattan yararlanamamakta. Peki ya kasaplar da indirim yaptı mı? İşte bu sorunun yanıtını sizlerle paylaşacağız.

Et Fiyatları İyice Düştü

Bazı kasaplar, bireysel olarak indirim yapmayı tercih etti. %30'luk fiyat indirimiyle birlikte herkes şok oldu kaldı. Yoğun taleple satılan et dikkat çekiyor. Neredeyse üçte bir fiyatının indirim olarak uygulanması sevindirdi.

İndirimler Ne Zaman Bitecek?

Kasaptaki indirimlerin ne zaman sona ereceğine dair henüz bir paylaşımda bulunulmadı. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor. Bu esnada ise vatandaşların kasaplar ve marketler aracılığı ile et alışverişlerini yaptığını belirtelim. Son zamanlara damgasını vuran et ve gıda enflasyonu büyük dikkat çekmişti. Bakalım bu konuda başka ne gibi düzenlemeler yapılacak.