Kamu Kurumlarına 100 İşçi Alınacak! İlkokul Mezunları da Başvurabilecek!

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyenlere iş ilanı müjdesi verildi. İBB bünyesinde başvuru yapabileceğiniz işlere dair bilgi veriyoruz. Kamu ilanında 100 işçinin alınacağı belirtildi. İlkokul mezunundan lisans mezununa kadar pek çok kişi bu iş için kabul görecek. İşte kamu iş ilanı başvuru detayları...

Kamu Kurumlarına 100 İşçi Alınacak! İlkokul Mezunları da Başvurabilecek!

9 Mart 2022 Çarşamba 20:33

Kamu kurum ve kuruluşlar için geçerli olan alımlarda toplamda 100 kişinin işe alınacağı duyuruldu. Tam zamanlı olarak çalışacak temizlik personelleri için başvuruların nereye yapılacağı merak ediliyor. Üstelik çalışma koşulları ve çalışılacak yer olarak çeşitli detaylara da yer verildi. Son zamanlarda kamu kurumlarında sağlanan istihdam sayısı ciddi artış gösterdi.

Temizlik Personeli Alınacak

Temizlik personeli alımları tüm hızıyla devam ediyor. Başvurular toplanıyor ve değerlendirilmek üzere bekliyor. Yakın zamanda sona erecek başvurular için acele etmelisiniz. 1 Mart'ta başlayan başvuruların 31 Mart'ta sona ereceği bilgisi iletildi.

Çalışma Şartları

İstanbul'daki kamu kurum ve kuruluşlarda çalışılacağı belirtildi. Bunun yanı sıra tam zamanlı şekilde ve vardiya sistemine göre hareket edilecek. Maaş konusundaki detaylar ise yakın zamanda paylaşılacak. İlkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunlarının başvurabileceği de belirtildi. Başvuru süresi geçtiği vakit İBB'nin kariyer sitesinden sonuçları kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda başvurunuzu da yine bu site üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz.