İşkur 81 İl İçin 127 Bin Kişi İşe Alınacağını Duyurdu!

İŞKUR'un personel alımı ile ilgili yaptığı duyuru dikkat çekti. 127 bini aşkın kişinin istihdamı için harekete geçildi. Peki ya iş alımıyla ilgili nasıl başvuru yapılacak? İŞKUR personel alımında başvuru şartları da paylaşıldı. Pek çok iş ilanında KPSS şartı aranmıyor. Ortaokul mezunları yüksek maaşla işe başlayabilecek.

İşkur 81 İl İçin 127 Bin Kişi İşe Alınacağını Duyurdu!

11 Haziran 2022 Cumartesi 14:37

İŞKUR'dan şok işe alım ilanı yayınlandı. Öyle ki yüz bini aşkın kişinin istihdamı sağlanacak. 81 ilde geçerli olan ilana dair çeşitli detaylara değineceğiz. Peki ya personel alımı için nasıl başvuru yapılacak? Hangi pozisyonda çalışmak istiyorsanız ona göre işlem yapmanız gerekecek. Başvuru şartları ve çok daha fazlası ortaya çıktı.

İŞKUR Personel Alımı Başvurusu

İŞKUR'a personel alımı için başvuruda pek çok şart aranabilir. KPSS şartı aranan bölümlerde şartları karşılamanız durumunda başvuru sağlayabilirsiniz. Resmi internet sitesi üzerinden gerekli detayları görebiliyorsunuz. Tüm bunların yanı sıra ilanların önemli bir kısmında KPSS puan şartı veya üst seviye eğitim aranmamakta. İnternet sitesinden başvuru yaparken bir diğer önemli hususa daha değinecek olursak o da şehir seçimi. Başvuru yapacağınız şehirde en az bir yıldır yaşıyor olmanız gerekiyor.

Personel Alımları Başladı!

İŞKUR'un toplamda 127 bin'i geçen iş alımı müjdesiyle birlikte alımların başladığı duyuruldu. Detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Sizler de İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden alım yapılacak meslek gruplarını ve pozisyonlarını inceleyebilirsiniz. Pek çok sektör için çalışan ihtiyacı bulunuyor.