iPhone 12 Fiyatı İyice Düştü! 9450 TL'ye iPhone 12 mi Olur?

iPhone 12 satın alacaklara müjdeli haber verildi. Apple ürününün indirime girdiği vurgulandı. Ancak resmi internet sitesinde değil. Farklı bir e-ticaret sitesinde Apple ürünü alacaklar için indirim yapıldı. 9450 TL'lik ürünü satın almak için ne yapılması bekleniyor? Hangi akıllı telefonlarda fiyat düşüşü oldu?

iPhone 12 Fiyatı İyice Düştü! 9450 TL'ye iPhone 12 mi Olur?

18 Nisan 2022 Pazartesi 12:09

Apple'ın daha önce böyle bir kampanya yapmadığını biliyoruz. Ancak söz konusu iPhone olduğunda işler değişiyor. Haliyle bu duruma ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası gündeme geldi. Apple'da nresmi bir indirim gelmese de çeşitli internet sitelerinde ucuza satıldığı görüldü. iphone 12 satın alacaksanız bu fırsatı kaçırmamalısınız. Pek çok kişi iPhone SE almak yerine iPhone 11 veya 12 almayı tercih ediyor.


iPhone 12 Fiyatı Düştü!
iphone 12 fiyatının 9450 TL olduğu belirtildi. Bu düşüş sonrasında pek çok kişinin gözü diğer modellerin fiyatlarındaydı. Ancak indirimin yalnızca bu modelde olduğu görüldü. Dolayısıyla internet üzerinden garantili bir şekilde satın almak isterseniz bu fırsatı kaçırmamalısınız.


İndirim Ne Kadar Sürecek?
İndirimin günüyle ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak gelinen noktada pek çok kişi güncel gelişmeleri araştırıyor. Dolayısıyla iPhone 12 fiyatlarına ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Şimdilik büyük bekleyişin devam ettiğini vurgulayalım. Apple ürünlerindeki bu fırsat gerçekten de çok şaşırttı.