İnternet Üzerinden Sipariş Veren Herkese 5LT Yağ 70.95 TL Kampanyası Başladı!

Dolar kurunda yaşanan hareketlenme, gözlerin marketlere çevrilmesine neden oldu. Özellikle zam üzerine zam yapılan ve alım gücünü zorlayan ayçiçek yağı fiyatları, milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyordu. Zincir marketler, zam konusunda aceleci davranınca indirim bazında sınıfta kaldılar. Zincir marketlerin yanı sıra asıl büyük indirim, sanal marketler tarafından gerçekleştirildi.

İnternet Üzerinden Sipariş Veren Herkese 5LT Yağ 70.95 TL Kampanyası Başladı!

6 Ocak 2022 Perşembe 17:42

Koronavirüsten sonra pek çok kişi, telefonlarına sanal market uygulamalarını indirip internet alışverişini zorunlu hale getirmiştir. Müşteri sayısındaki artıı, sanal marketleri hem indirim hem de kapıya kadar ücretsiz gibi kampanyalar yapmaya zorlamıştır. Peki, sanal marketlerde en ucuz ayçiçek yağı nerede satılıyor?

Ayçiçek Yağı Hangi Marketlerde Ucuza Satılıyor?

Zincir marketler, dolar kurundaki rahatlama sonrası belirli düzeyde indirim kampanyaları yapsalarda ne yazık ki son derece sınırlı ürünler için indirim gerçekleşti. Yapılan son düzenlemelerden sonra ayçiçek yağının en uygun olduğu yer, yine sanal marketler oldu. Cimri market üzerinden satın alınabilen ayçiçek yağı, Orkide 5 LT teneke fiyatı olarak 63,95 liraya temin edilebiliyor.

En Ucuz 5 LT Teneke Ayçiçek Yağı Kaç TL?

Teneke ayçiçek yağının en ucuza satıldığı yer, Cimri Market uygulamasında yer alan Migros oldu. Migros markalı 5 LT ayçiçeği yağı, teneke kutu fiyatıyla sadece 70.95 TL. Ayrıca belirlenen fiyatın stoklarla sınırlı tutulduğunu ve stoklar bittiği anda kampanyanın da sona erdiğini belirtmekte fayda var.