İNG Bank, En Para ve Akbank SMS Başvurusuyla 15.000 Lira Veriyor!

SMS ile ön onaylı kredi veren bankalar merak edildi. 10 bin TL'den 30 bin TL'ye kadar ön onaylı kredi alabilirsiniz. SMS üzerinden kredi alabilir ve bunu kısa süre içerisinde ATM'den çekebilirsiniz. İşte güncel gelişmelerle birlikte kredi konusunda merak edilenler...

İNG Bank, En Para ve Akbank SMS Başvurusuyla 15.000 Lira Veriyor!

14 Mart 2022 Pazartesi 21:52

Kredi çekmek isteyenler herhangi bir şart koşulmadan ön onaylı şekilde kredi sahibi olabilir. Bunun için hangi bankaları tercih etmeleri gerektiği merak ediliyor. Son dakika gelişmelerine bakacak olursak kredi çekimi konusunda SMS ile yapılacak işlemlere değineceğiz. Hangi bankalar bu konuda büyük avantaj sunuyor?

Ön Onaylı Kredi Fırsatı

Ön onaylı kredide üst limitin 30 bin TL'ye kadar çıktığı görüldü. Maaşınızın yarısı kadarını aylık taksitle ödeyebilecek şekilde kredi almanız mümkün gözüküyor. Yine de detayları banka şubesi üzerinden konuşmanız doğru olacaktır. Üstelik müşteri temsilcilerini de arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Son zamanlarda dikkat çeken SMS ile krediye dair çok fazla soru soruluyor.

Hangi Bankalar Kredi Veriyor?

 Ön onaylı kredi veren bankalar arasında ING Bank, Enpara ve Akbank bulunmakta. Bu bankalar aracılığıyla hızlı şekilde kredi çekebilir ve her bankaya özel değişen SMS sistemini kullanabilirsiniz. Elbette kredi çekimi konusunda hem maaşınıza hem de bunu belgelemenize bakılabilir. Kredi notunuzun da önemli olduğunu vurgulayalım.