İl İl Akaryakıt Fiyatları Açıklandı! Benzin, Motorin ve LPG Otogaz Fiyat Listesi Değişti

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yapılan açıklama şaşırttı. İstanbul, İzmir ve Ankara'da fiyatlar ne durumda? Benzin, motorin ve LPG otogaz satın almak isteyenler fiyatları görünce şaşırdı. Çünkü yeni zamlarla birlikte güncel liste paylaşıldı. EPGİS'ten gelen açıklamalar doğrultusunda 2022 yeni zamlı fiyatlar...

İl İl Akaryakıt Fiyatları Açıklandı! Benzin, Motorin ve LPG Otogaz Fiyat Listesi Değişti

30 Ocak 2022 Pazar 13:34

Akaryakıta gelen zamlardan sonra pek çok kişi İstanbul, Ankara ve İzmir'de fiyatları merak ediyor. Benzin, motorin ve LPG otogazın değeri iyice arttı. Litrelik fiyatlardaki değişim dikkat çekiyor. Peki güncel olarak fiyatlar ne durumda? Pek çok kişi detayları merak etti. Yılbaşından bu yana gelen zamlar bir türlü durmak bilmedi. Çok fazla zam geldiği gibi defalarca zam güncellemesi yapıldı. Bu durum vatandaşın tepkisini çekti. Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan gelen açıklamalar doğrultusunda güncel fiyat listesini paylaşacağız.

Akaryakıt Fiyatları

Benzin fiyatının son olarak 14,05 TL'ye çıktığı belirtiliyor. Akaryakıt istasyonlarının kapatılması ve komisyon oranının azalmasından ötürü çeşitli düzenlemeler yapılabilir. Bu da yeni bir zammın habercisi olabilir.

Motorin fiyatı ise ortalama 14,27 TL'den satılmakta. Son 1 yılda gelen zam gözler önüne serilecek olursa motorin ciddi bir yükseliş yaşadı. Bu nedenle fiyatların daha fazla artıp artmayacağı merak konusu haline geldi.

LPG otogaz ise akaryakıtlar arasında en düşük fiyata sahip olsa da %100'den fazla artışla gündeme geldi. Litre başı fiyatı 9,05 TL ile ciddi değer kazanan akaryakıtlardan biri oldu.