İki Banka Birden Açıkladı: Benzin, Motorin ve LPG-Otogaz Fiyatını Değiştirecek Hamle..

TEB ve BP'nin akaryakıt kampanyası büyük dikkat çekti. Yapacağınız alışverişler sonucunda hediye akaryakıt kazanabilirsiniz. Benzin, motorin ve otogaz alışverişlerinde geçerli bu kampanyanın şartları merak ediliyor. İşte yeni kampanyaya dair detaylar...

İki Banka Birden Açıkladı: Benzin, Motorin ve LPG-Otogaz Fiyatını Değiştirecek Hamle..

5 Şubat 2022 Cumartesi 12:35

Akaryakıt satın alırken fazladan satın alma hakkı kazanmak isterseniz TEB ve BP'nin ortak yürüttüğü kampanyaya göz atmalısınız. Çünkü kampanyada yazanlar herkesi şaşırttı. Çeşitli şartları yerine getirmeniz halinde hediye akaryatınızı alabiliyorsunuz. Bilindiği üzere son zamanlarda benzin, motorin ve LPG otogaza büyük zamlar geldi. 2022 yılından bu yana dahi defalarca zam haberi yapıldı. O yüzden böyle kampanyalara katılmak vatandaşın cebini rahatlatabilir.

BP Akaryakıt Kampanyası

15 Şubat 2022'ye kadar geçerli Bonus üyesi BP istasyonlarında yapacağınız alışverişlerle hediye akaryakıt verilecek. BP'nin akaryakıt kampanyasında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri 4 alışverişten sonra uygulama üzerinden kampanyaya katılanlar 40, SMS ile katılanlar ise 30 TL hediye kazanacak. Bunu da akaryakıtınız için kullanabilirsiniz. Kampanyaya nasıl dahil olacağınız konusunda da yardımcı olacağız.

Kampanyaya Nasıl Katılınır?

Kampanyaya iki türlü katılabilirsiniz. İlki SMS yöntemi ile ve uygulamaya ihtiyaç duymazsınız. BP yazıp 4616'ya SMS göndermelisiniz. CEPTETEB uygulaması üzerinden de başvuru yapmanız mümkün olacak. Uygulama ile daha pratik olduğu için genellikle bu yöntem tercih ediliyor.