İhtiyacı Olan Herkes Anında 7.000 Lira Nakit Kredi Alabilir! Hem 12 Ay Vadeli Hem de Düşük Faizli!

7000 TL nakit avans fırsatı verildi. Hızlı ve acil şekilde nakit sahibi olabileceksiniz. Kartlar üzerinden yapacağınız işlemle birlikte nakit avans çekebileceksiniz. Peki bu fırsatı hangi banka sunuyor? İşte detaylarıyla birlikte nakit avansa dair bilinmeyenler ve çok daha fazlası...

İhtiyacı Olan Herkes Anında 7.000 Lira Nakit Kredi Alabilir! Hem 12 Ay Vadeli Hem de Düşük Faizli!

14 Mart 2022 Pazartesi 18:06

Herhangi bir şart sunulmadan hızlı şekilde kredi çekmek isteyenler bu gelişmeyi yakından takip ediyor. Özellikle de son dakika gelişmelerine baktığımızda bazı detaylar paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmelerde neler oluyor?

7000 TL Anında Ödeme!

ING Bank'ın acil kredi desteğiyle birlikte 7000 TL'yi sorgusuz sualsiz alabileceksiniz. Üstelik 12 aylık vadelendirme seçeneği ile de ödeyebileceksiniz. Gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte kredi gelişmesine dair detayları paylaşıyoruz. Nakit avans fırsatını kaçırmak istemeyenler düşük faiz oranları da belli oldu.

Taksitli Nakit Avans Detayları

Taksitli nakit avansı değerlendirecekler için faiz oranının %1,80 olduğu belirtildi. Buna göre çeşitli değerlendirmeler yapabilir ve nakit avansı kullanabilirsiniz. ING Bank'ın sunduğu bu fırsat ING Bonus Card ya da ING Pegasus Card ile ING ATM'lerden mümkündür. Bunu da göz önünde bulundurmayı unutmayınız. Faiz oranı uygun olduğu için pek çok kişinin nakit avansı değerlendireceği tahmin ediliyor. Bu nedenle güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.