Hyundai Sıfır Arabalar Tam 150 Bin TL! Hyundai 2022 Fiyat Listesini Yayınladı..

Hyundai, çıkardığı yeni otomobili ile dikkatleri üzerine çekti. 2022 yılında 150 bin TL'lik sıfır otomobil herkesi heyecanlandırdı. Peki Hyundai hangi otomobil modeli ile karşımıza çıkıyor. Aracın Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı merak edildi. Otomobil almak isteyenler aracın özelliklerini merak ediyor.

Hyundai Sıfır Arabalar Tam 150 Bin TL! Hyundai 2022 Fiyat Listesini Yayınladı..

5 Şubat 2022 Cumartesi 12:09

Hyundai, ülkemize de gelmesi beklenen bir otomobil ile gündemdeydi. Otomobilin özelliklerini ve fiyatını gördüğünüzde sizler de satın almak isteyeceksiniz. Piyasanın çok altında olan bu araç, yalnızca 150 bin TL'ye satılacak. Güney Kore'de satışa sunulacak olan otomobilin ülkemize ne zaman geleceği merak ediliyor. Hyundai'nin Casper adını verdiği modeli büyük dikkat çekti.

Otomobil Ucuz ve Kaliteli!

Otomobilin ucuz ve kaliteli olması gözden kaçmadı. Fiyatının yanı sıra donanımları da oldukça iyi. Ancak boyut olarak diğer araçlara göre biraz daha küçük olacak. Dolayısıyla otomobil satın alacakların bir kez daha düşünmesi gerekebilir. Bu otomobiller fiyat olarak da daha hesaplı hale getirildi.

Hyundai Casper Rekor Kırabilir

Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai Tucson, Hyundai Elentra ve Hyundai Kona gibi modellerin yanı sıra Casper modeli büyük ilgi göreceğe benziyor. Çünkü artan araç fiyatlarına rağmen düşük fiyatlı otomobil bulmak pek çok araç satın almak isteyen kişiyi heyecanlandıracaktır.