Hyundai Santro 87 Bin TL'den Satışa Çıktı! Hyundai Sıfır Araba Fiyat Listesi

Hyundai Santro otomobillerinin fiyatını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Hindistan'ta 87 bin TL'ye satılan otomobil artık ülkemizde de satılabilir. Peki biz kaç TL'ye alabileceğiz? Sıfır otomobil Hyundai Santro için herkes sıraya girdi. İşte piyasaları alt üst edecek ve fiyatıyla adından söz ettiren Santro model otomobil...

Hyundai Santro 87 Bin TL'den Satışa Çıktı! Hyundai Sıfır Araba Fiyat Listesi

9 Ocak 2022 Pazar 11:52

Hyundai, aldığı karar doğrultusunda Hindistan'da da satılan Santro model otomobilini ülkemize getirecek. Türkiye'de satışa sunulması planlanan araçla ilgili bazı gelişmeler ortaya çıktı. Ekonomik olması nedeniyle sıkça tercih edilen otomobil, yurt dışında rağbet görüyor. Aynı zamanda ülkemizde artan araç fiyatları düşünülecek olursa otomobile dair yeni gelişmeler yaşanabilir.

Ne Kadara Satılacak?

Hyundai Santro için Hindistan'da 87 bin TL talep edilmekte. Otomobil ülkemize geldiğinde çeşitli vergilerle birlikte 100 bin TL'inin üzerine çıkabilir. Ancak her halükârda fiyatı diğer otomobillere göre daha ucuz olacaktır. Sıfır otomobillere baktığımızda 200 bin TL'nin altında araç kalmadı diyebiliriz. Hal böyle olunca gözler Hyundai Santro'ya çevrildi.

Fiyatıyla Dikkat Çekecek

Otomobilin fiyatı, özellikle de Hindistan gibi alım gücünün düşük ve nüfusun fazla olduğu ülkelerde dikkat çekmekte. Ülkemizde ise artan otomobil fiyatlarından sonra Santro gibi modellere daha fazla ilgi gösterileceği tahmin ediliyor. Hyundai otomobil kullanıcıları da eski araçlarını Santro ile değiştirmeyi düşünebilir. Şimdilik otomobilin ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak geleceğiyle ilgili çok fazla haber yapılıyor.