Hyundai, Renault ve Fiat Araçlarında 25.000TL İle 35.000TL Arasında İndirim Başladı!

Ülkemizdeki otomobil firmaları, satış rakamlarını yükseltebilmek için farklı kampanyalar düzenlemeye devam ediyorlar. Firmalar, sıfır araçlarını indirimli olarak vatandaşların karşısına çıkarırken çeşitli kredi desteklerini de müşterileri için devreye sokuyorlar.

Hyundai, Renault ve Fiat Araçlarında 25.000TL İle 35.000TL Arasında İndirim Başladı!

10 Ocak 2022 Pazartesi 14:36

Yeni yılda sıfır kilometre araç almak isteyenler, yeni kampanyalardan yararlandıklarında çok önemli avantajlar elde etmiş oluyorlar. Peki, Ocak 2022 araba kampanyaları arasında neler var? Renault, Fiat Hyundai firmaları müşterileri için hangi avantajları devreye sokuyor?

Hyundai Ocak 2022 Araba Kampanyaları

Yeni yılla beraber Hyundai, birçok araç modeli için kampanya tanıtımlarını devreye sokmuştur. Firma, Ocak ayında araba satın almak isteyenler için 6 ay ödeme erteleme imkanı sunmaktadır. Ayrıca her müşteri için Hyudai i20 model araçlarda 29.400 liralık indirim mevcut.

Renault Ocak 2022 Araba Kampanyaları

Renault, yeni yıl için düzenlediği kampanya kapsamında Captur model sıfır kilometre araçları için 25 bin lira indirim imkanı sunmaktadır. Ayrıca firmanın yeni araç modeli olan Renault Zoe almak isteyen vatandaşlar, aracı 35 bin liralık indirim imkanıyla satın alıyorlar.

Fiat Ocak 2022 Araba Kampanyaları

Fiat tarafından henüz yeni yıla özel bir kampanya açıklanmadı. Fakat firma, sıfır model araçlarında yeni fiyatlandırma tarifelerini yayınladı. Listeye göre Fiat Egea Sedan Easy model araçlar 245.900 bin liradan satışa sunulurken yeni indirimlerin de kapıda olduğu söylenmektedir.