Honda Civic Yeni Fiyat Listesi Tam 186 Bin TL! İşte Honda 2022 Fiyat Listesi..

Honda Civic satın alacaklar yeni model otomobili merak ediyor. Çok daha ucuz şekilde satışa sunulacak aracın sade paketi yapılacak. Çeşitli özelliklerin kısılarak satılacağı düşünülüyor. Peki Honda, tam olarak nasıl bir araçla karşımıza çıkacak. Yeni Honda Civic'in fiyatı belirlendi mi?

Honda Civic Yeni Fiyat Listesi Tam 186 Bin TL! İşte Honda 2022 Fiyat Listesi..

17 Şubat 2022 Perşembe 15:23

Honda, artan araç fiyatlarına ilişkin yeni müşteri kazanabilmek adına önemli bir hamlede bulunacak. İddialara göre Honda Civic'in yeniden dizayn edileceği ancak bu sefer fiyatının iyice ucuzlayacağı belirtiliyor. Peki bu araç ne kadara satılacak? Sevilen aracın satış fiyatına ilişkin de gelişmeye yaşandı. Sıfır otomobil tercih etmek isteyenler, Honda'nın bu otomobilini kaçırmak istemeyecektir. İkinci el piyasası yerine sıfır otomobillere göz atanlara sevindiren haber geldi.

Honda Civic Sade Üretilecek!

Honda Civic'in sade versiyonu üretilecek. Bu nedenle çok daha ucuz ve satın alınabilirliği yüksek olacağı belirtiliyor.  Honda'daki bu gelişme sonrasında başka neler olacak merakla beklenmekte. Özelliklerinin sade olması acaba güvenlik ve donanım bakımından daha mı dezavantajlı olacak sorusunu sordurtuyor. Ancak otomobille ilgili henüz detaylı bir bilgi verilmedi.

Fiyatı Daha Uygun Olacak!

Honda'nın sadeleştirilmiş Civic model otomobili diğer araçlara ve Honda'nın otomobillerine nazaran daha uygun olacak. 12 bin euro fiyat belirlendiği belirtilse de henüz kesinleşmiş bir açıklama bulunmuyor.