Hızlı Trend, Metro ve Uçak Biletlerine Yine Zam Geldi!

Hızlı tre ile yolculuk edenlere üzücü haber verildi. YHT bilet fiyatlarının artması şaşırtıyor. Pek çok kişi gelişmeleri yakından takip edecek. Öyle ki artık bilet fiyatlarının yükselmesiyle birlikte yolculuklar zorlaştı. Çünkü tek seferde %30'luk zam geldi. İşte merak edilen detaylar...

Hızlı Trend, Metro ve Uçak Biletlerine Yine Zam Geldi!

14 Haziran 2022 Salı 16:38

Hızlı Tren kullanan pek çok kişi, 6 ay içerisinde gelen 4. zamla birlikte adeta şok oldu. Çünkü zam üstüne zam yapılıyor. Güncel fiyatlar ve çok daha fazlası merak edildi. Konya İstanbul arası bilet kaç TL oldu? Ankara İstanbul arası için istenen fiyat dudak uçuklattı. 151 TL'den 195 TL'ye çıkan Ankara İstanbul bileti dikkat çekti. Peki ya biletlere daha ne kadar zam gelecek? Pek çok kişi şaşkınlıkla zamları takip ediyor.

Öğrenciler Bu Zamma Üzülecek!

Özellikle de üniversiteyi şehir dışında okuyacak öğrencilerin YHT zamları karşısında şok olduğu belirtildi. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Zamların daha ne kadar süreceği henüz bilinmiyor. Ancak 6 ay içerisinde 4 defa zam gelmesi akaryakıt fiyatlarıyla da orantılı şekilde gerçekleşmekte.

Her Ay Zamlanıyor!

Bu sene Mayıs ayı hariç her ay zamlanan biletler dikkat çekti. Hızlı tren ile yolculuk edenler son olarak %30'luk zam ile karşılaştı. Genel olarak yolculuk mesafesine kısaltan bu ulaşım aracı, pek çok kişinin işini kolaylaştırıyordu. Ancak şimdi ise gelinen noktada fiyatların iyice yükselmesi yolcuların ulaşım aracı tercihini değiştirebilir.