Herkese 200 Lira Ödeme Yapılacak! Yıl Sonuna Kadar Geçerlidir!

Bankanın sunduğu fırsat ile 200 TL'lik ödemeler hesaba yansıtılacak. Peki bu fırsattan kimler yararlanabilecek? İhtiyacı olanların değerlendirdiği ve hızlı başvuru ile elde edebileceği ödemeye dair detayları paylaşıyoruz. Üstelik kampanyada son tarih de açıklandı. Hangi bank müşterisine ödeme yapacak?

Herkese 200 Lira Ödeme Yapılacak! Yıl Sonuna Kadar Geçerlidir!

17 Şubat 2022 Perşembe 20:41

İş Bankası'nın kampanyası büyük dikkat çekti. Banka müşterisi olanlar, başvuru yaparak aldıkları kart ile yapacakları ilk 200 TL ve üzeri alışverişte 200 TL MaxiPuan kazanacak. Bu gelişme oldukça beğenildi. Çünkü kart başvurusunda bulunmayanlar böylesine güzel bir kampanya beklemiyordu. Şimdi ise İş Bankası üzerinden başvuruda bulunanların sayısı bir anda arttı. Peki kampanya ne kadar sürecek?

200 TL MaxiPuan Kampanyası

İş Bankası MaxiPuan kampanyası ile sizler de 200 TL'lik ödemenizi alabilirsiniz. Başvuru için İşCep üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" uygulamasına girmelisiniz. Kredi kartı veya bankamatik kartı için başvuruda bulunduktan sonraki süreç içerisinde, kartınızla birlikte ilk harcamanızda 200 TL üzeri ödeme yapmanız durumunda 200 TL'lik MaxiPuan'ın sahibi oluyorsunuz.

Kampanyada Son Tarih!

Kampanyanın ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Pek çok kişinin merak ettiği bu gelişmede son tarih 31 Aralık 2022 olarak açıklandı. Dolayısıyla vakit kaybetmeden İşCep üzerinden başvuruda bulunma hakkınızı kullanabilirsiniz.