Gelir Belgesiz Kredi Alamayanlar İçin Bankalar Adım Attı! Gelir Şartı Olmadan Kredi Veren Bankalar!

Gelir belgesi olmaksızın kredi çekmek isteyenlere sevindiren haber geldi. Herhangi bir maaş alsanız veya bunu belgelendiremeseniz de kredi sahibi olabilirsiniz. Üstelik uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile bunu yapacaksınız. Peki ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileridir?

Gelir Belgesiz Kredi Alamayanlar İçin Bankalar Adım Attı! Gelir Şartı Olmadan Kredi Veren Bankalar!

21 Mart 2022 Pazartesi 19:17

Bazı bankalardan gelir şartı aranmadan kredi çekebilirsiniz. Normalde aylık kazancı belgelendirebilmeniz istiyorlar. Hal böyle olunca pek çok kişinin kredi çekemediği bilinmekte. Emekli değilseniz maaşınızı belgeli şekilde kanıtlamanız istenmekte. Bu nedenle çeşitli gelişmeler gösteriyor ki maaşınızı belgelendiremeseniz de kredi çekebiliyorsunuz. Peki bu nasıl olacak? Akbank'ın sunduğu bu fırsatı değerlendirmek isteyenler için kampanyaya dair çeşitli detayları paylaşacağız.

Akbank Gelir Belgesiz Kredi

Akbank üzerinden kredi çekerken bazı kredi paketlerinde gelir belgesi şartı aranmıyor. Böylelikle hızlı şekilde kredi çekmenizin önü açılıyor. Herhangi bir maaş aldığınızı kanıtlamasanız da kredi çekebileceksiniz. Peki faiz oranı, kredi miktarı ve vade sayısı nedir?

%1,80 Faiz İsteniyor!

Faiz oranı konusunda %1,80 faiz belirlendi. Ancak ortalama %1,90 faiz oranı ile 15 bin TL'lik ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. 36 ay vadede rahatlıkla ödeyebileceksiniz. Bu kampanyayı kaçırmak istemeyen pek çok kişi bulunuyor. Ayrıca kredi notunuzun düşük olmamasına da dikkat edin. Maaşınız olmasa bile kredi notunun önemi oldukça yüksektir.