Gelen Zam Haberi Herkesi Çıldırttı! Bir Zamda Şekere Geldi!

Şeker fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı. Türkşeker'den gelen açıklama doğrultusunda %31'lik zam artık fiyatlara yansıyacak. Peki 50 kg'lik şekerin güncel fiyatı ne kadar oldu? Türkşeker, KDV dahil güncel şeker fiyatını paylaştı. Gözler Ticaret Bakanlığı'na çevrildi.

Gelen Zam Haberi Herkesi Çıldırttı! Bir Zamda Şekere Geldi!

31 Mart 2022 Perşembe 15:20

Geçtiğimiz aylardan itibaren pek çok gıda ürününe zam gelmişti. Şimdi ise Türkşeker'in yaptığı duyuru ile şeker fiyatlarının iyice arttığı ortaya çıktı. %31'lik zamdan sonra güncel fiyatlar gözler önüne serildi. Peki şeker markalarının marketlerdeki durumu nedir? Fiyatların gittikçe artması bekleniyor. Yeni zamların kapıda olduğu bilgisi iletildi.

Gıda Fiyatları Zamlandı!

Ayçiçek yağı, şeker, un, süt, yumurta gibi temel gıdaların zamlanmasıyla birlikte vatandaşın alım gücü düşüyor mu? Fiyatların yükselmesinin hemen ardından gözler şekere yöneldi. Çünkü Türkşeker'de rekor oranda bir zam duyurusu yapıldı. Ticaret Bakanlığı fırsatçılara göz yumdurmazken, enflasyon ve çeşitli maliyet artışları baz alınarak zam duyurusunda bulunuldu.

50 Kg Şeker 550 TL Oldu!

Türkşeker, 50 Kg şekerin 550 TL olduğunu vurguladı. KDV dahil fiyatlar karşısında pek çok kişi marketlere nasıl yansıyacağını merak ediyor. Hali hazırda bazı markalar hala ucuz fiyattan satış yaparken genel itibariyle zammın ortaya çıktığını görüyoruz. Şeker fiyatlarına gelecek aylarda da zam gelecek mi göreceğiz.