Fiat Egea Hibrit Fiyatı ve Satış Tarihi Belli Oldu! Fiat Egea Hibrit Bekleyenler Şimdiden Sıraya Girdi!

Egea Hybrid için harekete geçildi. Otomobilin ne zaman yollarda olacağı merak ediliyor. Hibrit teknolojisi ile desteklenen otomobile ilişkin fiyat listesi de soruldu. Üç farklı donanım seviyesinde satışa sunulacak araca dair son gelişmeler aktarılacak. Peki otomobille ilgili neler biliyoruz?

Fiat Egea Hibrit Fiyatı ve Satış Tarihi Belli Oldu! Fiat Egea Hibrit Bekleyenler Şimdiden Sıraya Girdi!

18 Şubat 2022 Cuma 15:49

Fiat Egea'nın hibrit motor destekli otomobilleriyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Fiat, yeni nesil araçlarıyla dikkat çekmekte. Sedan, Hatchback, Cross ve Cross Wagon model araçların ne zaman satışa sunulacağı merak ediliyor. Hibrit motorlu otomobillerin dünya çapında dikkat çektiği belirtiliyor. Bu nedenle Fiat Egea'nın Cross Wagon modeli de dahil olmak üzere tüm yeni modellerle ilgili açıklamalar yapıldı.

Egea Hybrid Ne Zaman Çıkıyor?

Egea Hybrid'in ne zaman satışa sunulacağı merak ediliyordu. Nisan ayında yollara çıkacağı belirtildi. Üç farklı donanım seviyesi ile karşımıza çıkacak. Dolayısıyla otomobil fiyatlarına göz atanlar için yeni gelişmeler yaşanacak.

Fiyatlar Belli Olmadı

Öte yandan Egea Hybrid için fiyat listesi henüz açıklanmadı. Ülkemizde de merak edilen hibrit teknolojili otomobile dair kısa süre içerisinde bilgi verileceği düşünülüyor. Fiyatların, global piyasaya daha pahalı olacağı bilinmekte. Çünkü ülkemizde alınan vergilerin oranları diğer ülkelere göre oldukça fazla.