Fiat Egea 2022 Kampanyası Belli Oldu! Birkaç Gün İçin Geçerli Tam 50.000 TL İndirim Geldi!

Yeni bir araç almak isteyen kişiler, 2022 yılına mutlu girdi. Fiat, milyonlarca araba tutkunu tarafından merakla beklenen haberi sonunda duyurdu. Araba almak isteyen kişiler, eksik olan bütçelerini Fiat aracılığıyla tamamlayabilecekler. Bu kampanya, Ocak ayının ilk 6 günü için geçerli olacaktır.

Fiat Egea 2022 Kampanyası Belli Oldu! Birkaç Gün İçin Geçerli Tam 50.000 TL İndirim Geldi!

4 Ocak 2022 Salı 22:53

Fiat, resmi sitesi üzerinden Egea markalı araçları için hayata geçirdikleri kampanyayı son dakika haberi olarak duyurdu. Firma tarafından açıklanan kampanya detaylarına göre yüksek kredi limiti ile bankalardan daha uygun faiz imkanları sunulmaya başlanacak. Ayrıca Fiat, kredi ödemelerinde bir yıllık vade imkanı da sağlıyor.

Fiat Egea Ocak Ayı Kampanyası Nedir?

Fiat tarafından açıklanan son kampanya, ülkemizde bomba etkisi yarattı. Araç sahibi olmak isteyen herkes, elini çabuk tutmalı. Çünkü Egea markalı araçlar için firma tarafından 50.000 liraya kadar taşıt kredisi sunulacak. Ayrıca faiz oranı, firma bazında sadece 1.29 olarak açıklanmıştır. Geri ödemelerde de 12 aylık bir vade imkanı sağlanıyor.

Fiat Egea Kullanım Şartları Nelerdir?

Fiat tarafından ilan edilen kampanya, müşterilere belirli şartlar altında sunulmaktadır. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler, ‘’Marka Kasko’’ adı verilen bir kasko yaptırmak zorundadır. Marko Kasko, Allianz Sigorta, Fiat Kasko, Ak Sigorta, Türkiye Sigorta ve Axa Sigortadan Fiat Kasko ve Fiat Connect kasko politikaları bazında geçerli olmaktadır.