EYT'lilerin Beklediği Haber Geldi! EYT İçin Net Tarih Belli Oldu

EYT'lilerin beklediği yasa sonunda geliyor. Yapılan açıklama ile müjdeli haber duyuruldu. Peki ya EYT'liler nasıl emekli olacak? Artık yaş bekleme derdine son verilecek. Peki yasa ne zaman Meclis'ten geçecek? İşte yapılan güncel açıklama ile birlikte yeni düzenlemeye dair detaylar...

EYT'lilerin Beklediği Haber Geldi! EYT İçin Net Tarih Belli Oldu

18 Mayıs 2022 Çarşamba 13:12

Milyonlarca EYT'linin beklediği haber sonunda verildi. Peki ya kimler yıllarca beklemeden emekli olabilecek? Yaş sorunu olmadan emeklilik hakkı elde etmek isteyenlere müjdeli haber veriliyor. Konuyla ilgili yapılan açıklama ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Dolayısıyla emekli olmak isteyenleri bekleyen güncel gelişme ile birlikte çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

EYT Yasası Hazırlanıyor!

EYT Yasası'nın hazırlandığı belirtildi. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, yaptığı açıklama ile herkesi heyecanlandırdı. Bu konuda hükümetin yoğun bir çalışma içerisinde olduğu belirtiliyor. En kısa sürede ise EYT hazırlıkları tamamlanacak. Dolayısıyla emeklilikte yaşa takılanlar için önemli bir süreç başlıyor.

Birkaç Aya Duyurulacak!

Erkan Akçay'ın ifadesine göre Bakanlık konu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Birkaç ay içerisinde ise müjdeli haberin verilmesi bekleniyor. Haliyle bu durum milyonlarca kişiyi doğrudan etkileyecek. Emekli olmak isteyen ancak çeşitli düzenlemelerden ötürü yaşa takılan kişiler, bu fırsattan yararlanacak.