EYT'liler İlk Maaşı Ne Zaman Alacak? Bakan Vedat Bilgin Tarih Verdi mi?

EYT'liler yıllardır bekledikleri emeklilik maaşına kavuşacak mı? İlk maaşın ne zaman ödeneceği merak ediliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. EYT'liler adına Bakan Vedat Bilgin'den maaş tarihi açıklaması geldi mi?

EYT'liler İlk Maaşı Ne Zaman Alacak? Bakan Vedat Bilgin Tarih Verdi mi?

29 Ağustos 2022 Pazartesi 19:22

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için büyük bekleyiş sürüyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası ortaya çıktı. Öyle ki EYT'liler için yeni bir düzenleme yapılması da gündemdeydi. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediği ortaya çıkacak. Milyonlarca kişinin bu haber ile ilgili bir gelişme elde etmek istediğini belirtelim.

Formüller Masaya Yatırıldı

Öte yandan çeşitli formüllerin akıbeti konuşuluyor. Düzenlemeye ilişkin tam anlamıyla bir ipucu verilmedi. Dolayısıyla emekli adaylarının ne zaman ödeme alacağı da sorulmakta. Kısmi emeklilikten emeklilik yaşının 3 yıl geriye çekilmesine kadar pek çok formül gündeme geldi. Peki ya EYT'liler, düzenleme hayata geçirilir ise ilk maaşını ne zaman alacak?

2023 Şubat Ayı Kritik!

EYT'lilerin ilk maaşını alacağı zaman dilimi olarak 2023 Şubat ayı gösterilmekte. Bir aksilik yaşanmaz ise  düzenlemenin 2023 Ocak ayına kabul görmesi bekleniyor. Bu gelişme sonrasında çeşitli detaylar da gözler önüne serilecek. Bakalım milyonlarca kişi, bekle