Eyer Elektrik Faturanız Komşunuzdan Yüksek Geldiyse Mutlaka Bunları Kontrol Edin!

Elektrik faturasını bir anda düşürmek mümkün. Son gelen zamlarla beraber pek çok eve yüksek elektrik faturası geldi. Ancak bazı evlerde fatura ücretlerinin yüksek olması farklı bir nedene bağlı. Bu yüzden elektrik faturanıza ilişkin dikkat etmeniz gereken yeri göstereceğiz.

Eyer Elektrik Faturanız Komşunuzdan Yüksek Geldiyse Mutlaka Bunları Kontrol Edin!

12 Şubat 2022 Cumartesi 20:12

Elektrik faturalarına gelen zamlarla birlikte büyük sorunlar yaşanabiliyor. Pek çok kişi faturaların yüksek olmasından şikayetçi. Ancak gözden kaçan bir detay var ki o da kullanıma oranla çok daha fazla fatura gelenlerde geçerli. Eğer komşunuza gelen faturadan katlarca fazla elektrik faturası geliyor ise bir noktaya dikkat etmeniz lazım. İskansız evler ön plana çıkmaya başladı. Nedenine ise değineceğiz.

İskansız Evler Dikkat!

İskansız evlerde elektriğin sanayi tipi olması nedeniyle faturalar normal evlere göre daha fazla gelebiliyor. Son gelen zamlarla birlikte aradaki fark iyice açıldı. Bu yüzden evinizin iskanlı olup olmadığını kontrol ettirmelisiniz.

Sanayi Elektriklerine  Büyük Zam

Sanayi tipi elektriklere gelen zam mesken elektrik tipinden daha fazla. Dolayısıyla elektrik faturanızda normal zamlardan daha fazla bir sonuçla karşılaştıysanız dikkatli olmalısınız. Elektrik faturalarındaki detaya hakim olanlar büyük faturaların ortaya çıkmasını önledi. Özellikle de komşunuza kıyasla daha fazla elektrik faturası gelmiş ise ve bu fatura ücreti abartılıysa evinizin iskansız olup olmadığına bakabilirsiniz.