Evde Çalışmak İsteyen Ev Hanımları 5500 - 6000 TL Alacak!

Paketleme işi ile ilgili son dakika gelişmelerine yer vereceğiz. Yarı veya tam zamanlı çalışarak aylık 6500 TL kazanmak mümkün mü? İşte pek çok kişinin merak ettiği bu iş ile ilgili bilinmeyenlere yer verdik. Eğer sizler de paketleme işinden para kazanmak istiyorsanız şartlarını sizlerle paylaştık. Ek kazanç fırsatını kaçırmayın.

Evde Çalışmak İsteyen Ev Hanımları 5500 - 6000 TL Alacak!

17 Haziran 2022 Cuma 13:26

Paketleme işiyle uğraşanların önemli bir kısmı bu işi yarı zamanla ve tam zamanlı olarak yapmakta. Dolayısıyla herkesin yakından takip ettiği ek kazanç işinde paketlemeciliğe nasıl başvuru yapılması gerektiği de ortaya çıktı. İşte paketlemecilikle ilgili bilinmeyenler ve karşılanması gereken şartlar haberimizde yerini aldı.

Paketleme İşi Şartları!

Paketleme işinde aşağıda yer alan şartlara iyice bakmalısınız. Böylelikle güncel şartlarla ilgili bilgi edinebilirsiniz. Söz konusu gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt bulacak.

  • T.C. vatandaşı olmak
  • Herhangi bir engeli bulunmamak
  • Banka hesabı bulunmak
  • Temiz ile titiz çalışma düzenine sahip olmak
  • Bireysel veya grup şeklinde çalışabilmek

Paketleme ile Kaç TL Kazanılır?

Paketleme işi, sizin performansınıza göre kazancını da şekillendirebileceğiniz bir meslektir. Dolayısıyla günde 100 paketin ortalama 200 TL getirdiği ve 200 paketin ise 400 TL getirdiğini biliyoruz.