Ev Alacaklara Müjde! Devlet Bankaları Konut Kredi Faiz Oranını Düşürdü! İşte Konut Kredi Faiz Oranları Listesi..

Ev satın almak istiyorsanız devlet bankalarının vermiş olduğu konut kredilerine göz atabilirsiniz. Pek çok kişinin merak ettiği konut krediler hakkında düşük faiz müjdesi yaşandı. Peki kimler düşük faizli konut kredisi çekebilecek? İşte gündemdeki bazı gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Ev Alacaklara Müjde! Devlet Bankaları Konut Kredi Faiz Oranını Düşürdü! İşte Konut Kredi Faiz Oranları Listesi..

8 Mayıs 2022 Pazar 22:18

Vakıfbank'tan gelen kredi müjdesi ile pek çok kişi ev sahibi olabilecek. Özellikle de ev sahibi olmak için belirli şartları karşılıyorsanız bu fırsattan yararlanabileceksiniz. Düşük faizli kredi çekerek sizler de uygun taksit koşulları ile evinizi alabilirsiniz. Kredi oranlarının neden bu kadar düştüğü merak ediliyor. Konut kredisi çekmek için gerekli şartlar nelerdir? Pek çok kişi bu sorunun yanıtını arıyor çünkü faizler normalin çok çok altında.

Vakıfbank'tan Konut Kredisi!

Vakıfbank'ın vermiş olduğu konut kredisinde %0,92 ile %0,96 arasında faiz oranı bulunuyor. Dolayısıyla tercihinize göre farklı faiz oranları ile kredi çekebileceksiniz. Standart konutların faiz oranı daha yüksek oluyor. Dolayısıyla vade sayısı da ödeme koşullarınıza göre oldukça uygun olacak.

Konut Kredisi Şartları

Konut kredisi çekmek istiyorsanız bazı şartları karşılamalısınız Krediyi çekebilecekler arasında;

  •  Konutlarını tekrardan inşa etmeyi planlayan kişiler
  •  Minimum 1 yıl riskli bir yapıda oturmuş kiracı veya hak sahipleri
  •  Riskli konuta sahip olduğu tespit edilip başka bir konut almak isteyen ev sahipleri bulunuyor.