Ev Alacak veya Kiralayacak Vatandaşlarımıza Üzücü Haber Geldi! Ev Fiyatları 3 Kat Arttı!

Kira fiyatları aldı başını gidiyor. Tüm şehirlerde kiralar artarken Antalya'da adeta uçtu. 3-4 kat fazla kira ödemeye başlayan vatandaşlar isyan etme noktasına geldi. Çünkü kiralar yükseldikçe yükseliyor. Bunun önüne nasıl geçilecek bilinmemekte. Antalya'da deniz görmeyen ev bile 15 bin TL'den kiraya veriliyor.

Ev Alacak veya Kiralayacak Vatandaşlarımıza Üzücü Haber Geldi! Ev Fiyatları 3 Kat Arttı!

25 Mart 2022 Cuma 15:44

Antalya'daki kira fiyatları cep yakıyor. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın yanı sıra pandemiden sonra hızlı şekilde artan enflasyonla da birlikte kira fiyatları dikkat çekti. Pek çok şehirde kira fiyatları yükseldi ancak Antalya'da rekor üstüne rekor kırdı. Yabancıların kiraladığı evlerden sonra yerlilere kiralayacak ev bulunamadığı ifade ediliyor. Dolayısıyla pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip etmekte.

Kira Fiyatları Uçtu!

Bazı fırsatçı ev sahipleri de kiraların fiyatlarını şaşırtıcı şekilde artırdı. Hal böyle olunca kiralara dair son dakika gelişmeleri paylaşıldı. Kiraların artmasıyla birlikte eve çıkmak neredeyse imkansız hale geldi. Bazı yerlerde 15 bin TL'ye dahi ara kat dairelerin olduğu belirtiliyor.

Deniz Görmeyen Ev 14 bin TL!

Deniz görmeyen ve normal bir evden farkı olmayan dairelerin 14 bin TL'ye kiraya verildiği görüldü. Haliyle bu durum için içler acısı yorumunda bulunuluyor. Son zamanlara damgasını vuran gelişmeler hakkında bilgi vermeyi sürdüreceğiz. Kira fiyatları yakın zamanda düşer mi bilinmiyor ancak uzun zamandır pek çok kalemde tam anlamıyla indirim yapılmadı.