Yeni Duyuru Geldi! Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Listesi Sessiz sedasız Değişti!

EPGİS'ten gelen açıklama doğrultusunda benzin ve motorin fiyatları kesinleşti. Peki indirim neden gizlice yapıldı? Pek çok kişinin yakından takip ettiği benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum çok şaşırtacak. İşte merak edilen akaryakıt fiyatları ve çok daha fazlası haberimizde...

Yeni Duyuru Geldi! Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Listesi Sessiz sedasız Değişti!

16 Nisan 2022 Cumartesi 17:24

Benzin ve motorinin litre fiyatında yaşanan değişimle birlikte pek çok kişi şaşırdı. Peki güncel akaryakıt fiyatlarına ilişkin neler biliyoruz? İşte EPGİS'ten gelen açıklamalar doğrultusunda güncel fiyatlar ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.


Motorin Fiyatları İyice Düştü!
Motorin fiyatlarındaki düşüşte sonra pek çok kişi akarykaıttaki güncel durumu takip ediyor. Brent varil petrol fiyatındaki son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız. 100 doların altına inmesi durumunda daha fazla indirimin geleceğini söyleyebiliriz buna göre akaryakıtta benzin, motorin ve LPG'deki son durum nedir?


Akaryakıt Fiyat Listesi Güncel
Motorinin şehirden şehire değişen fiyatlarını sizler için araştırdık. Yeni gelişmeler doğrultusunda benzin ve motorin hakkında ne gibi gelişmeler yaşanıyor gördük. Ankara, Antalya, İzmir ve İzmir gibi şehirlerde fiyat listesi belli oldu. Ankara'da 21.33 TL'den 20.29 TL'ye, Antalya'da 21.45 TL'den 20.41 TL'ye, Bursa'da 21.29 TL'den 20.25 TL'ye, İstanbul'da 21.22 TL'den 20.18 TL'ye, İzmir'de ise 21.33 TL'den 20.29 TL'ye düştü. Dolayısıyla motorinin son bir hafta içerisinde 1 TL'den fazla değer kaybına uğradığını söyleyebiliirz. Güncel gelişmelere ilişkin merak edilenleri paylaşmayı sürdüreceğiz.