Emeklilere Bir Gün İçerisinde 6250TL Daha Ödeme Yapılacak!

Verilen müjde ile birlikte 6250 TL'lik ödeme hesabınıza yatacak. Peki bu fırsat kimler için geçerli? Pek çok kişi detayları yakından merak ediyor. Kampanyanın tarihi geçmeden elinizi çabuk tutar iseniz sizler de bu ödemeden yararlanabilirsiniz. Geri ödemesiz nakit ödemeye ilişkin detaylar...

Emeklilere Bir Gün İçerisinde 6250TL Daha Ödeme Yapılacak!

27 Temmuz 2022 Çarşamba 18:17

Pek çok kişinin yakından takip ettiği emekli promosyonlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Kampanyayı değerlendirenler toplamda 6250 TL'lik ödemenin sahibi olabilir. Dolayısıyla hangi bankanın bu kadar yüksek ödeme yaptığı merak konusu haline geldi. İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Emekliye 6250 TL Verilecek!

Şekerbank, emekliler için önemli bir kampanyaya imza attı. Yalnızca emekli promosyonu vermiyor, aynı zamanda bankaya getireceği ve maaşını buradan alması konusunda ikna edeceği emekliler için de ödeme yapıyor. 5 kişiye kadar getireceğiniz her emekli için 250 TL ödeme yapılacak. Toplamda 1250 TL'lik ödeme hesabınıza yatacak.

5000 TL Emekli Promosyonu!

Emekli maaşı 2500 TL ve üzeri olanların alacağı promosyon ödemesi 5000 TL olarak belirlendi. Dolayısıyla kampanya sona ermeden elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Son zamanlarda dikkat çeken bu gelişme sonrasında başka hangi kampanyalar ortaya çıkacak zamanla belli olacaktır. Şekerbank'ın fırsatını en kısa sürede değerlendirebilirsiniz.