Emeklilere Bayrama Özel Çifte İkramiye Müjdesi Geldi! Emekliler Ne Kadar İkramiye ve Nasıl Alacak?

Emekli vatandaşlar çifte ikramiye fırsatından yararlanacak. Bankaların vermiş olduğu promosyonlarda artış yaşanıyor. Peki en uygun emekli promosyonu veren banka hangisidir? 2022 yılında emeklilere ne kadar bayram ikramiyesi verilecek? İşte dikkat çeken gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Emeklilere Bayrama Özel Çifte İkramiye Müjdesi Geldi! Emekliler Ne Kadar İkramiye ve Nasıl Alacak?

15 Nisan 2022 Cuma 15:05

Emekli vatandaşların alacağı bayram ikramiyesinin yanı sıra bankalardan da müjdeli haber geldi. Bazı bankalar önemli kampanyalara imza atıyor ve böylelikle çok daha yüksek promosyon ödemeleri alabiliyorsunuz. Tüm bu gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizler için yanıtlayacağız. Hangi banka daha yüksek promosyon ödemesi sağlıyor? İşte son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

Promosyon Ödemelerinde Son Gelişme!

ING Bank, promosyon ödemelerinde büyük kolaylık sağlıyor. Hem yüksek emekli promosyonu veriyor hem de 5 emekli arkadaşını bankaya getirenlere 1250 TL ödeme yapıyor. Peki ING Bank'ın vereceği promosyon miktarı nedir? Devlet bankalarının nispeten daha düşük promosyon ödemesi yapması dikkat çekmekte. Dolayısıyla ING Bank'ın daha çok dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Buna göre 3 yıllık taahhüt ile 2750 TL'ye kadar ödeme alabileceksiniz. Bu gelişme sonrasında toplamda 4000 TL'lik ödemeyi yalnızca ING Bank'tan alabilirsiniz.

İkramiyelere de Zam Gelecek!

Öte yandan 2021 yılında 1100 TL yapılan emekli ikramiyesi, bu sene 2000 TL'ye çıkabilir. Söz konusu bu gelişme emeklilerin dikkatini çekiyor. Enflasyon ile bağlantılı şekilde yükseleceğini söylemeliyiz.