Emeklilere 3000TL Yatacağı Açıklaması Geldi! Promosyon Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

Emekli vatandaşların merakla beklediği promosyon ödemesi müjdesi Garanti Bankası'ndan geldi. Ancak bu sefer hem rekor ödeme yapılacak hem de ekstra ödeme alma şansınız olacak. Emeklilerin en az 3000 TL alacağı bu kampanyadan faydalanması bekleniyor.

Emeklilere  3000TL Yatacağı Açıklaması Geldi! Promosyon Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

2 Mayıs 2022 Pazartesi 15:26

Garanti Bankası, yaptığı kampanya ile büyük ses getirecek. Yalnızca promosyon ödemesi değil aynı zamanda yakınlarınızı getirme karşılığında önemli nakit ödemeler alacaksınız. Bankadan gelen resmi açıklama sonrasında çeşitli gelişmeler meydana geldi. Garanti BBVA, konuyla ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı. Emeklilik promosyonu bekleyenler, aynı zamanda farklı şekillerde de daha fazla ödeme alma hakkına sahip olacak.

Garanti Bankası'ndan Emeklilere Duyuru!

Garanti Bankası, yaptığı açıklamada “Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 2.750 TL’ye varan nakit promosyon! Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250TL nakit ödül!" cümlelerine yer verdi. 250 TL'lik ödülle birlikte toplamda nakit promosyon ve emekli yakını getirenlerin 3000 TL alabileceğini belirtti. Eğer daha fazla kişi getirirseniz bu ödemeyi 4000 TL'ye de çıkarabilirsiniz.

Emekliler Kaç TL Promosyon Alıyor?

Eğer emekli maaşınız 1500 TL'nin altında ise alacağınız promosyon ödemesi 1850 TL olarak belirtildi. 1500 TL ve 2500 TL arasında ise ise 2300 TL ve 2500 TL ve üzeri emekli maaşı alıyorsanız promosyon ödemeniz 2750 TL olarak belirtildi. Dolayısıyla bu artış büyük ses getirecek. Emekliler, promosyon ödemesinin tadını çıkaracak.