Emeklilere 2300 TL Bayram İkramiyesi Verilecek mi? TÜED'den Son Dakika Açıklaması!

TÜED'den gelen açıklamayla birlikte emekli ikramiyesi için beklentiler belli oldu. Hükümet bu konuda nasıl bir adım atacak yakında belli olması bekleniyor. Çünkü emekli vatandaşlar bayram ikramiyesi için 2300 TL'lik bir ödeme bekliyor. Türkiye Emekliler Derneği açıklama yaptı.

Emeklilere 2300 TL Bayram İkramiyesi Verilecek mi? TÜED'den Son Dakika Açıklaması!

19 Nisan 2022 Salı 18:09

Türkiye Emekliler Derneği'nden gelen açıklama doğrultusunda neler oluyor merak edildi. Emekli bayram ikramiyesindeki son detaylar büyük ses getirdi. Dolayısıyla şu an için 1100 TL olan emekli ikramiyesi 2300 Tl'ye çıkacak mı? Bu şok eden gelişmenin hemen ardından gündeme dair güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Emekli İkramiyesi Artacak mı?

Emekli ikramiyesinin artması bekleniyor. Nedenine gelecek olursak vatandaşlar büyük bir enflasyon yoğunluğuyla karşı karşıya kaldı. Üstelik geçtiğimiz seneden bu yana hiç değişmeyen ikramiye, bir anda zamlanabilir.

TÜED'den Açıklama!

Öte yandan Türkiye Emekliler Derneği  yani TÜED'den gelen açıklama doğrultusunda Başkan Güler, "Emeklilerimiz, 2018 yılında 1000 liralık ikramiyeyle birçok ihtiyacını giderebiliyordu. O dönem 1000 liralık ikramiyeyle emeklilerimiz, kurbanını aldığı gibi torunlarına harçlık da verebiliyordu. Bugün 1100 lira olan ikramiyeyle emeklilerimizin bunları yapması mümkün değil" ifadesine yer verdi. Hükümetin bayram ikramiyesi zammı ile ilgili nasıl bir karar alacağı da yakın zamanda belli olacak.