Emekliler Sadece SMS Yollayarak Ek Olarak 2500TL Kazanabilir! Referans Emeklilik Kampanyası Başladı!

Bütün emeklilere yeni bir müjde haberi verildi. Promosyon ödemeleri bankalar tarafından yapılmaya başladı. Bu durumu fırsata çevirmek isteyen kişiler için bankaların teşviklerine katılarak yeni gelirlerini sağlayabilirler.

Emekliler Sadece SMS Yollayarak Ek Olarak 2500TL Kazanabilir! Referans Emeklilik Kampanyası Başladı!

30 Aralık 2021 Perşembe 15:46

Bankalar yılın belli zamanlarında yaptığı kampanyalarla birlikte emeklilik ödemesini kendi bünyesine taşıyınca promosyon ödemesi sağlamaktadır. Emeklilik ödemesinde kişinin aldığı emekli parasına göre de promosyon ödemesi sağlanmaktadır.

Bankaların yeni teşvikinde bir emekliye referans olan kişilere ek ödeme sağlanmaktadır. Bu sayede kişiler yeni gelir fırsatını yakalamış olurlar. Referans emeklilik promosyonu için gerekli aşamalar anlatılmıştır.

Referans Emeklilik Kampanyası Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi bankasının yapmış olduğu kampanya türünde referans olarak emekli getirilmesiyle sistem başlangıcı sağlandı. Referans sistemine katılmak için ilk olarak REFERANS yazıp 4470 mesaj atarak sisteme dahil olması gerekmektedir. Sisteme kabul edildikten sonra 5 gün içerisinde referans emekliyi sisteme kayıt etmesi gerekmektedir.

Sisteme kayıt etmek için Yapı Kredi Mobil üzerinden başvuru sağlayabilmektedir. Emeklilik promosyona dahil edecek kişiye herhangi SMS gidecektir. Sistem üzerinden kayıt gerçekleştiğinde ONAY SMS gönderilerek geri bildirim yollanması gerekmektedir. Geri bildirim mesajı ise UYGUN yazıp 4470’e yollanarak kabul edilmektedir.

Bu durumun olmasıyla birlikte referans olunan emeklinin bankanın promosyonuna başlattığında hesabınıza teşvik parası yatacaktır. Yapı Kredi bankası her emekli getirdiğinizde 250 TL teşvik parası yatırmaktadır. Sistem üzerinde en fazla 10 tane emekli getirebilirsiniz. Toplamda ise 2500 TL gelir kazanabilirsiniz.