Emekliler Ödenecek Tutarı Duyunca Bankalara Koştular

Emeklilere sağlanan ödeme fırsatı ile birlikte pek çok kişi ne kadar alacağını merak ediyor. Maaşınızı bu bankaya taşır iseniz 6250 TL'ye kadar ödeme alabileceksiniz. İşte güncel detaylar ve emekli promosyonu başvurusu hakkında bilinmeyenler haberimizde yerini aldı bile.

Emekliler Ödenecek Tutarı Duyunca Bankalara Koştular

29 Temmuz 2022 Cuma 13:21

Emekli vatandaşlara sunulan promosyon fırsatıyla ilgili yeni bilgiler verildi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu ödemelerde hangi bankalar daha fazla fırsat sunmakta merak ediliyor. Dolayısıyla 6250 TL'ye kadar alacağınız ödemeler ve çok daha fazlası haberimizde yer aldı. Bankalarla ilgili bilinmeyenler de yanıt buluyor. Peki ya hangi banka bu fırsatı sunmaktadır? Pek çok banka bulunuyor ancak kampanyası ile adındna söz ettiren bankayı sizlerle paylaşıyoruz.

ING Bank'tan Ödeme Müjdesi!

ING Bank, 5000 TL'ye kadar emekli promosyonu vermekte. Üstelik 1250 TL'de sizin aracılığınız ile ING Bank'a katılan ve maaşını buradan almaya karar veren emekliler için ödenecek. Her emekli için 250 TL olmak üzere toplamda 5 kişi ile bu ödemeyi de kaçırmamanız tavsiye edilmekte.

Promosyon Nasıl Alınır?

ING Bank'a maaş hesabınızı taşımak istiyorsanız bunu e-Devlet üzerinden veya banka şubeleri aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Dolayısıyla emekli promosyonu almak sanılanın aksine çok daha kolay. Birkaç gün içerisinde ödemeniz hesabınıza yatabilir.