Emekliler Bayram İkramiyesi Yatmaya Başladı mı? Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

Emekli vatandaşların Kurban Bayramı ikramiyesi alacağı bilgisi iletildi. Peki ya hangi tarihlerde toplamda ne kadarlık bir ödeme alacakları paylaşıldı mı? Son zamanlarda dikkat çeken bu gelişme ve dahası ortaya çıktı. İşte memur ve işçi emeklilerinin alacağı ikramiyeye dair detaylar...

Emekliler Bayram İkramiyesi Yatmaya Başladı mı? Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

2 Temmuz 2022 Cumartesi 17:01

Emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı merak konusu haline geldi. Öyle ki emeklilik türlerine göre farklı tarihlerde olabileceği vurgulanıyor. Üstelik emeklilerin ödeme alacağı tarihin yanı sıra ödeme miktarı da merak edildi. Yeni bir zam olup olmayacağı soruluyor. Kurban Bayramı'na günler kala çeşitli detaylara yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Emekli Bayram İkramiyelerinde Son Durum!

Emeklilerin 2 - 8 Temmuz 2022 tarihleri arasında Kurban Bayramı ikramiyesi alacağı ortaya çıktı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin 1100 TL'lik ikramiye alacağı tahmin ediliyor. Çünkü herhangi bir zam gelişmesi yaşanmadı. Geçtiğimiz yıl 100 TL artırılan emekli bayram ikramiyesinde yeni bir zam gelmeyeceği belirtilmekte.

Memur Emeklilerine Erken Ödeme!

Memur emeklileri 2-5 Temmuz arasında ödemelerini alacak. Bayram ikramiyesinde işçi emeklileri ise 5-6 Temmuz arasında hesaplarına para yatırılacak. Dolayısıyla güncel gelişmelere göre son durum bu şekilde. Şekilde detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım emekli ikramiyesine yeni bir zam yapılacak mı yakında belli olacak.