Elektrik ve Doğalgaz Zammından Sonra Ne Kadar Ödeme Yapacaksınız Tek Tek Hesaplandı!

Elektrik ve doğalgaz zamları sonrasında ailelerin cebine giren para gittikçe azalıyor. Artık faturaların çok daha fazla yer kaplayacağı ve ödemeler konusunda sıkıntı yaratabileceği belirtilmekte. Kış ayları gelmeden doğalgazın %20 zamlanması şok üstüne şok yarattı.

Elektrik ve Doğalgaz Zammından Sonra Ne Kadar Ödeme Yapacaksınız Tek Tek Hesaplandı!

2 Eylül 2022 Cuma 08:32

Kış aylarında doğalgaz kullanımına ek olarak ailelerin ödemesi gereken toplam fatura tutarları gözler önüne serildi. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Peki ya doğalgaz ve elektrikteki zam sonrasında aileler ne kadar ödeme yapmak durumunda kalacak?

Yeni Zam Pahalılığı Getirdi!

Faturalardaki pahalılık bir anda %20 seviyesinde şaşırtıcı şekilde arttı. Hem doğalgaz hem de elektriğin bir anda zamlanması sonrasında çeşitli detaylar ortaya çıktı. Öyle ki güncel detaylar gözler önüne serildi. Doğalgaz ve elektrik faturaları toplamı 1000 TL olan bir aile artık 1200 Tl ödemek zorunda kalabilir. Öte yandan 300 TL'Lik elektrik faturası 360 TL'ye çıkacak. Bu gelişme bile pek çok aileyi yakından ilgilendiriyor.

Kış Ayı Gelmeden Zam Yapıldı

Öte yandan, kış ayı gelmeden bu kadar fazla zam yapılması şaşırttı. Çünkü 2023 yılı Ocak ayında gelmesi beklenen doğalgaz ve elektrik zamları çok daha fazla konuşulacak. Henüz mevsim gelmeden bu kadar yüksek oranda bir zam yapılması vatandaşın cebini etkileyecek.