Elektrik Fiyatlarıyla Alakalı Yeni Düzenleme Geliyor! Elektrik Fiyatları Yeniden Değiştiyor!

Elektrik fiyatlarını etkileyebilecek bir gelişme meydana geldi. Tavan fiyatın değişmesiyle birlikte gözler elektrik zammına yöneldi. EPDK'nın kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte son gelişmelerle birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

Elektrik Fiyatlarıyla Alakalı Yeni Düzenleme Geliyor! Elektrik Fiyatları Yeniden Değiştiyor!

19 Mayıs 2022 Perşembe 18:25

Elektrik fiyatlarındaki düzenleme sonrası merak edilenler yanıt buldu. Öyle ki Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) kararı ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Tavan fiyatın artırılması sonrasında elektrik fiyatları yükselecek mi merak ediliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer almakta. Gün Öncesi Piyasası ve Dengeleme Güç Piyasasında tavan fiyat ne kadar yükseldi?

Tavan Fiyat 2750 TL Oldu!

Gün Öncesi Piyasası ve Dengeleme Güç Piyasasında tavan fiyatın 2750 TL'ye yükselmesi sonrasında çeşitli gelişmeler meydana geldi. Daha önce 2500 TL üzerinden uygulandığı biliniyordu.

Elektriğe Zam Gelecek mi?

EPDK tarafından alınan karar sonrasın elektriğe yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak edildi. Ancak şu an için böyle bir gelişme yok. Gündemde olmadığı için de vatandaşın cebine henüz bir şey yansımış değil. Yine de Haziran ayından sonraki süreç içerisinde yeni bir zam gelir mi göreceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Tavan fiyat yetkisi alan EPDK, çeşitli piyasalarda değişiklik yapabiliyor.