Elektrik Faturası 115 Liranın Üzerinde Olanlara Müjdeli Haber Geldi!

Elektrik faturasında indirim isteyenler için güzel bir müjde verildi. Peki kimler bu fırsattan yararlanabilecek? Elektrik faturasında %30'a kadar indirim hakkı kazanabilecek misiniz? İşte elektrik faturanızın düşmesini sağlayacak tedarikçi detayı ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. 115 TL sınırına dikkat edilmesi tavsiye edildi.

Elektrik Faturası 115 Liranın Üzerinde Olanlara Müjdeli Haber Geldi!

2 Nisan 2022 Cumartesi 22:11

Elektrik faturasıyla ilgili yaşanan son gelişmeye göre EPDK çeşitli detaylara değindi. Eğer faturanız 115 TL'nin üzerinde geliyor ise %30'luk indirim hakkından faydalanabilirsiniz. Peki bu nasıl olacak? Merakla beklenen gelişme sonrasında elektrikle ilgili güzel haberler verildi. Tedarik şirketi değiştirilmesi durumunda elektrik faturanız daha avantajlı olabilir. Ancak çeşitli koşulları karşılamanız da gerekiyor. İşte elektrik faturasında indirim alabilmeniz için yapılması gerekenler...

Doğru Tedarikçi Seçmek Faturanızı Hafifletecek!

Tedarikçiyi, elektrik tüketim fiyatınıza göre seçmeniz durumunda sizler de daha düşük ödeme yapabilirsiniz. Pek çok kişinin elektrik faturasıyla ilgili bu detayı bilmediği ifade ediliyor. Üstelik elektrik tedarikini yapmakta olduğunuz sağlayıcıyı değiştirirseniz de elektriğiniz kesilmeyecek.

Elektrik Faturanız Ucuzlayabilir

Elektrik tüketiminize göre tedarikçinizi seçmeniz faturada hafifliğe yol açacak. Dolayısıyla yapılan açıklamalar doğrultusunda tedarikçi değiştirmek için işlemlere başlamanız sizin için daha kârlı olabilir. Buradaki kilit unsurun ne kadar fiyat üzerinden elektirk tükettiğinizdir.