Elektrik Fatura İadesi Başladı! Şubat Ayı 100 Lira Elektrik Fatura İadesinden Yararlanmak İçin Hemen Başvurun!

Yeni banka kampanyası ile fatura ödemeniz iade edilecek. Fatura kampanyasına ilişkin yaşanan gelişme dikkat çekti. Toplamda 100 TL ödeme almak istiyorsanız yapılması gerekenlerden söz edeceğiz. İşte detaylarıyla birlikte bankanın fatura kampanyası ve para ödemesi...

Elektrik Fatura İadesi Başladı! Şubat Ayı 100 Lira Elektrik Fatura İadesinden Yararlanmak İçin Hemen Başvurun!

14 Şubat 2022 Pazartesi 20:27

Faturalara gelen zamlarla birlikte çeşitli kampanyalar ortaya çıktı. Bankalar, müşterilerine destek olmak ve bazı kampanyaları duyurarak müşteri kazanmak istiyor. Yaşanan gelişmeye göre bankalar faturalarla ilgili nasıl bir fırsat sunuyor? Ödeme talimatı vererek sizler de faturalarınızın bir kısmını iade olarak alabilirsiniz. Toplamda 100 TL'ye varan ödeme yapılacak. Peki kampanyaya nasıl katılım sağlanır? Hangi bankanın bu kampanyayı desteklediği merak ediliyor. Kampanyaya ilişkin detaylar müşterilerle paylaşıldı. İşte başvuru şartlarıyla birlikte kampanyada dikkat çeken bazı maddeler.

Fatura İadesi Kampanyası

Alternatif Bank, önemli bir kampanyaya imzasını attı. Bankanın kampanyasına göre, banka kartı ile verilen otomatik ödeme talimatları ile paranız iade ediliyor. Hediye para veriliyor desek de yeridir. Tüm bunların yanı sıra faturalarınızın bu şekilde en az bir defa ödenmesi gerekmekte.

Fatura Başına 50 TL Ödeme!

Fatura başına 50 TL, toplamda ise 100 TL olmak üzere doğalgaz ve elektrik faturaları için geçerli olan bu kampanyayı sizler de değerlendirebilirsiniz. Kampanyanın Şubat ayı içerisinde de geçerliliğini koruyacağı biliniyor.