Ekmek Fiyatında Şok Eden Gelişmeler Yaşandı! Ekmeğe de Zam Geldi!

Ekmeğe gelen zam çok konuşulacak. Çünkü artık maliyetlerin artmasıyla birlikte ekmeğin fiyatı 4 TL oldu. Peki ya diğer ekmek çeşitlerinde son durum nedir? Fırıncılar Odası Başkanı'nın açıklamasıyla birlikte merak edilenler yanıt buldu. İşte zamma ilişkin detaylar haberimizde...

Ekmek Fiyatında Şok Eden Gelişmeler Yaşandı! Ekmeğe de Zam Geldi!

15 Haziran 2022 Çarşamba 19:58

Ekmek fiyatlarında yaşanan gelişmeden sonra artık zamlı halde satın alabileceğimiz bilgisi verildi. Bu açıklama sonrasında zamlı ekmek fiyatı gözler önüne serildi. 4 TL'ye ekmek alacağını öğrenen vatandaşlar şok yaşadı. İşte güncel gelişmelerle birlikte ekmekte yaşanan zamma dair detaylar haberimizde yerini aldı.

Fırıncılar Odası'ndan Açıklama!

Fırıncılar Odası Başkanı Osman Çırakoğlu, yaptığı açıklamada ekmeğe zam geldiğini belirtti. Üstelik 400 gramlık ekmeğe de zam geldiği belirtildi. Artık 8 TL yerine 10 TL'ye satılacağını biliyoruz. Un ve çeşitli maliyetlerdeki artış nedeniyle ekmek fiyatı da zamlanmış oldu. Söz konusu fiyat artışının yanı sıra başka hangi gelişmeler meydana gelecek yakında paylaşılacaktır.

Üreticiler Zamdan Memnun mu?

Öte yandan bir süredir üreticilerin zam konusunda çağrısı olduğu konuşuluyordu. Şimdi ise Bursa'da ekmeğin 4 TL'ye satılacağı bilgisi iletildi. Diğer şehirlerde nasıl bir karar alınacağı yakın zamanda sonra ortaya çıkacak.