Dosya Masrafı Yok, Kefil Şartı Yok ve Uygun Faizli Kredi İmkanı!

Herhangi bir dosya masrafı olmadan ve kefil talep edilmeden kredi çekilebiliyor. Özellikle de tüketici kredisine bu kadar ilgi varken güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Yüksek vade ile kredi çekmek oldukça kolay. Peki faiz oranlarında son durum nedir? Hangi banka uygun kredi veriyor?

Dosya Masrafı Yok, Kefil Şartı Yok ve Uygun Faizli Kredi İmkanı!

3 Nisan 2022 Pazar 22:27

Enpara, son zamanlarda uygun kredi fırsatları ile adından söz ettiriyor. Verilecek olan krediye dair son gelişmeler aktarıldı. Çekilecek kredinin uzun vadede geri ödemesi de oldukça avantajlı gözüküyor. Üstelik vade sayısı yüksek tutulabilmekte. Dolayısıyla tüketici kredisine büyük ilgi var. Faizler her ne kadar artsa da Enpara'nın kredi konusunda fazlasıyla tercih edilir olduğunu görüyoruz.

Dosya Masrafı Alınmayacak!

Öte yandan kredilerle ilgili yeni bir gelişmeye göre dosya masrafı da alınmayacak. Kefil şartının aranmaması da sevindirdi. Dolayısıyla krediyi olabildiğince hızlı şekilde çekebileceksiniz ve dosya masrafından muaf tutulacaksınız.

Geri Ödeme Nasıl Olacak?

10 bin TL'lik kredi çektiğinizi varsayacak olursak, 36 ay vade ile ödeme yapma hakkınız var. Bu ödemeyi ise 36 ayın sonunda toplamda 15.018,84 TL olarak yapacaksınız. Yani aylık olarak 417,19 TL ödeyeceksiniz. Dolayısıyla avantajlardan yararlanmak istiyorsanız Enpara üzerinden işlem yapabilirsiniz. Kredilere dair merak ettiklerinizi ise Enpara çağrı merkezinden ya da mobil uygulaması üzerinden öğrenmeniz mümkün.