Doğalgaz Fatura Ödemelerinizi Artık Taksitle Yapabileceksiniz! Son Başvuru Tarihini Kaçırmayın!

Doğalgaz faturasını taksitli şekilde ödemek isteyenlere müjdeli haber verildi. TEB'in sunduğu kampanya ile İGDAŞ doğalgaz faturalarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İşte faturanızı taksitli ödemek istiyorsanız yapmanız gerekenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Doğalgaz Fatura Ödemelerinizi Artık Taksitle Yapabileceksiniz! Son Başvuru Tarihini Kaçırmayın!

14 Şubat 2022 Pazartesi 20:50

Doğalgaz faturalarını ödeme konusunda TEB'den yeni bir adım geldi. Banka müşterileri, katılabilecekleri kampanya ile faturaları sorunsuz şekilde ödeyebilir. Peki bu nasıl mümkün olacak? Doğalgaz faturalarıyla ilgili bilinmeyenler gözler önüne serildi. TEB'in sunduğu fırsata yakından göz atmak isterseniz haberimizi okuyabilirsiniz.

Doğalgaz Faturalarına Taksit!

Faizsiz ve 3 taksitli şekilde doğalgaz faturalarını ödeyebilirsiniz. TEB'in müşterilerine sunduğu bu haberden sonra pek çok kişinin değerlendirdiği öğrenildi. Ancak İGDAŞ doğalgaz faturaları için geçerli olduğunu unutmayınız. 2022 yılından itibaren gelen zamlarla birlikte doğalgaz faturaları da iyice artmıştı. Elektrik, su ve doğalgaza gelen zamdan sonra bankanın aldığı karar dikkat çekti. Faizsiz şekilde taksit yapmasına ilişkin pek çok müşteri bu durumu olumlu karşıladı.

31 Mayıs Son Gün

31 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile birlikte nasıl katılacağınızı anlatacağız. Kampanyaya başvuru için GAZ yazıp 4616'ya göndermeniz gereklidir. Ayrıca doğalgaz faturası kampanyasından yararlanmak için öncelikli olarak kampanyaya katılmalısınız. Katılmadan önce ödenen faturalar geçerli değildir.